Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Mållöst på Brovalla

Valtorp och Tymer delade på poängen efter 0-0 på Brovalla. Valtorp hade trycket länge men lyckades inte göra segermålet, Tymer fick chansen att hamna i förarsätet i slutet av matchen men lyckades inte heller de utnyttja övertaget.

Publicerad: 2024-05-04

Herr: Delad pott på Mölltorps IP

Efter en intensiv jakt på att spräcka nollan med flera chanser att göra det borta på Mölltorps IP så tog Valtorp äntligen ledningen i den 78:e minuten genom Felix Fritzon. Tyvärr kom hemmalagets kvittering direkt på avspark och glädjen blev därav kortvarig för de rödvita.

Publicerad: 2024-04-29

Herr: Bortamatch mot Mölltorp/Brevik på lördag

Valtorp har efter premiärförlusten fått ladda om inför lördagens match. Det är ännu en bortamatch som väntar, denna gången mot Mölltorp/Brevik. Matchen startar 15.00 på Mölltorps IP.

Publicerad: 2024-04-24

Herr: Valtorp föll i premiären

Gullspång tog ledningen efter 40 minuter i en jämn men ganska avslagen tillställning och hamnade i förarsätet inför andra halvlek där de också utökade i den 51:a minuten. Valtorp kom inte närmare än en reducering 65:e minuten genom Felix Fritzon.

Publicerad: 2024-04-18