The Red Shadow: Valtorps sista futsalchans.

Publicerad: 2013.01.09

Efter två mindre lyckade försök i Kinnarpscupen och därefter KM så laddar Valtorp för den sista inomhusturneringen för den här gången.

Det känns som röda skuggan har skrivit det förut. Det finns potential i detta Valtorpslaget, en potential vi tyvärr bara fått ut i enstaka matcher under futsalsäsongen. Tommy Andersson och Markus Hante har haft problem att ta ut sina trupper till diverse cuper. I Kinnarpscupen ställde vi som bekant upp med två lag, många i "andralaget" visade en god vilja och åkte obesegrade ur turneringen ut i kvartsfinal på ett straffavgörande, många spelare därifrån kommer att kliva in i laget till BIK-Cupen. KM finns att läsa om i tidigare artiklar och det där har vi grubblat klart över.

En sak är säker, Andersson/Hante tar med sig en stor trupp till BIK-Cupen som går av stapeln nu på Lördag. En trupp innehållande dessa namn;
David Uvesten, Rickard Hjerp, Jimmy Erixon, Tobias Johansson,
Kim Storås, Anton Sjögren, Adam Käll, Harald Svensson, Viktor Fränberg,
Calle Steen, Nicklas Larsson, Victor Johansson, Christoffer Johansson

Mer om Tommys motivering går att läsa här.

9.30 kommer vi att möta Kinnarp/Slutarp 2, Kinnarp är ett lag vi har fått möta både i Kinnarpscupen och i KM, hur de väljer att laborera med sina lag är dock oklart.
Därefter kommer vi att spela mot FK Bosna 1 klockan 10.45, det röda skuggan har hört om FK Bosna så ska de vara ett mycket duktigt futsal-lag, bekräftelse på detta får vi på Lördag, då många frågor kommer att få ett svar.

En av frågorna är hur Valtorps förutsättningar kommer att se ut inför sista gruppspelsmatchen, vi har i de båda tidigare cuperna vi spelat haft chans att vinna gruppen inför den sista matchen.
Resultat? Ja, ni vet, storförluster.

Mot Tråvad/Larv i den sista gruppspelsmatchen som börjar 11.45 hoppas vi givetvis blir annorlunda så vi får fortsätta spela under lördagen.
Allt detta återstår att se, och det är inte utan att TRS är intresserad av många spelare inför lördagen.

Rickard Hjerp är nu spelklar för di röe även i futsal och det blir spännande att se, likväl om Jimmy Erixon kan behålla sitt spel och sin målform som han haft. Två spelare som sett spännande ut de senaste träningarna är lille, rappe och tekniske Nicklas Larsson och Victor Johansson som besitter en stor vilja och ett mycket bra spelsinne. Mycket att hålla kolla på.

The Red Shadow önskar våra äldre förmågor stort lycka till när det på Fredag är dags att försvara titeln i P35-cupen. Åk gärna dit!

Och så hoppas jag givetvis kunna återkomma med ett glatt referat som avslutning på futsalsäsongen 12/13.

Kärt återseende
/ TRS

Bilden: Victor Johansson har sett vass ut på de senaste träningarna, kan han imponera i BIK-cupen?

 

Juni 2023

Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930   

Nästa match

Valtorps IF - Tidaholms GoIF
Måndag 5 Juni, 19.00

Senaste resultaten

Senaste nytt