Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

The red shadow sänder återigen live från bik-cupen i gd-hallen. Nu är det damernas tur att visa vad de går för!!

Publicerad: 2013.01.13

Testosteronet har knappt hunnit lägga sig från gårdagen när damerna äntrar planen denna tidiga söndagsmorgonen.....
 Trots den tidiga söndagsmorgonen så är tjejerna förvånansvärt pigga och laddade:) kl. 9 drog första matchen igång och det tog tjejerna fem minuter att fullt komma in i matchen mot kinnarp/slutarp .Redan efter två gångna min så hade kinnarp fått in två mål bakom Jenny.. Men när valledamerna hade vaknat till ordentligt så fick kinnarp jobba för att försvara sig! 3-0  sattes  av kinnarp me en oturlig stolpe in när det återstår 30 SEK av matchen. Men nu är startsträckan för dagen gjord !

Nästa match går av stapeln kl. 10.15 där värsås kommer att få det hett om öronen!!         Värsås- valtorps if  . Mycket riktigt så fick värsås det hett om öronen! Här bjuder värsås upp till kamp och Valledamerna svarar med besked !  Värsås målvakt får jobba hårt för att hålla bl. a lindas och Martinas många skott på mål ! Eva och Bäck skapar många fina öppningar för avslut.  Våran otter i mål får också kämpa hårt för att hålla nollan och hon gör det med bravur!! Slutsignalen ljuder och resultatet blir oavgjort och en pinne är vunnen!!        
 

11.15 står det klart redan innan matchen mot tidaholms goif  att det är vinna eller försvinna som gäller i denna matchen! Ser oroväckande ut den första minuten då motståndarna lyckad få tre riktigt farliga skott på mål, men hårt sätts mot hårt och valtorps synkar fint i så gott som anfall och försvar ! Kamp uppstår i tidaholmarnas målområde efter ett fint anfall av Linda, Olivia och Martina som avslutas i att Martina lyckad peta in bollen i nät ! Detta var i femte minuten och resultatet lyckas tjejerna hålla ända till slutsignalen ljuder! YEEEES !! Vi är vidare till kvartsfinal då vi slutade som tvåa i våran grupp!!  Kvartsfinal kommer att spelas kl. 12.45 !

Juni 2023

Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930   

Senaste resultaten

Senaste nytt