Paintball VM

Publicerad: 2013.02.23

Paintball VM avgjordes i fredags! Det var många skratt, blåmärken men även ett och annat oväntat utbrott!
Valles herrar möttes upp i Falköping för att avgöra mästerskapen. Alla fick möjlighet att värma upp en match var 1 mot 1. Där tycker jag tycker att Anton "Dylan" Sjögren, med sitt aningen kantiga rörelsemönster, visade prov på riktiga counter strike skills!
Sedan delade vi upp oss i 5 st lag där vi givetvis hade ålder som den avgörande faktorn. Young Guns med den annars ganska tystlåtna och försiktiga Nicke "brorsan" Larsson i spetsen började direkt sätta nivån genom att ge Pontus "Rogga" Fahlgren ett ordentlig utskällning då han kanske något onödigt satt en 10-skotts salva i ryggen på Brorsan Larson. Underbar attityd brorsan, mer sånt i år!
Vietnam veteranerna med Jimmy "Flux" Wallgren började ringrostigt, men hittade senare formen och lyckades till och med att "cappa" flaggan vid något tillfälle. Det räckte dock bara till en tredje plats, då de ganska tveksamt blev utskjutna av det gula krigarna! 
De gula krigarna anförda av Jonas "camper" Eriksson gick ur semifinalen med 10 kulmärken var utan att blivit träffade (märkligt)! Men veteranerna var inte bittra för det utan fick glatt ta i hand och önska dem lycka till i finalen..

I finalen skulle de ställas mot vårt egna paintballproffs Kim "guden" Storås! Han hade under tidigare delen av gruppspelet haft fullständig show tillsammans med 2 yngre vapendragare från sin hemmaarena. När vi sedan börjat klaga lite på att det gick lite för lätt för dem svara han bara "lungt, jag kör la själv då". Enkelt nu tänkte säkert många, men han lekte med oss ändå och fick en direkt plats i finalen.

Finalen ja.. Ni som kommer ihåg varför Per Elofsson slutade med längskidor kanske förstår min poäng här. Han tröttnade på sin idrott för att han kände att det var omöjligt att konkurrera ut folk som inte tränade på samma vilkor som han själv( i hans fall doping)
Så finalen kan ju, som ni säkert redan listat ut, bara ha slutat på ett sätt! Stort grattis till gula krigarna till en väl genomförd turnering! :)

Vi testade även på att köra "attack fotboll" eller vad man kallar det. Vi insåg att om vi ska kunna bedriva någon som helst fotbollsverksamhet detta året så var vi tvugna att bryta det ganska tidigt, för det small ordentligt!

Kvällen avrundades på brovalla med bastu och pizza

Det utlovades även poäng till bra presteransde lag här

Guld  3poäng
Jonas Eriksson
Adam Käll
Patrik Svensson
Victor Johansson

Silver 2 poäng
Kim Storås

Brons 1 poäng
Johan Henriksson
Jimmy Wallgren
Tommy Andersson
Christoffer Johansson

Tack för en kanon kväll gubbar!

September 2023

Ti On To Fr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Nästa match

Lundsbrunns IF - Valtorps IF
Söndag 1 Oktober, 16.00

Senaste resultaten

Senaste nytt