Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Ulva-cupen (P11)

Publicerad: 2013.06.16

Ulva-cupen (P11)

En ny härligt kittlande utmaning för vårt goa 11-årslag. Ulva-cupen och tre matcher på Väringsvallen var programmet på lördagkvällen.

Första matchen mot Bergums IF. En match som började försiktigt åt båda håll. Första halvlek avslutade 0-0 med chanser åt båda lagen. I andra halvlek gör Bergum mål på sina chanser medan Valtorparna skapar mycket men får den inte över mållinjen. Slutresultat - förslust 0-2

Andra matchen möter vi Nohl/Ahlafors, här vill vi ännu mer och inser att det är kul att spela cup även ute och på sommaren. Isac går sig fri två gånger och får in bollarna. Dock reducerar Nohl/Ahlafors med ett mål, men vad gör väl det. Valtorp vinner med 2-1

Tredje matchen, mot Ulvåker ’him self’ Valtorparna har siktet inställt och tar det långa benet före, viljan är inget fel på och spelet är riktigt bra. Alfred Pryssander gör ledningsmålet 1-0 mycket magnifikt. Snacka om att ’stå på rätt plats vid rätt tillfälle’. Alfred hade många fler fina chanser och OM bara bollen ville Valtorparnas väg… Ulvåker reducerar senare och matchen slutar 1-1. MYCKET mycket bra girls and boys!!!

Med dessa matcher och resultat går man vidare till slutspel dagen efter och då väntade Lerums IF.

Valtorparna vet, ’vinna eller försvinna’ snöpligt får då Lerum in 0-1, men då vaknade Valtorparna till, Hjalmar ’Hjalle’ siktar bössan vid avspark och skjuter direkt in i mål. Även Hjalle ökar på till 2-1 med detta hagelgevär. Tyvärr sista minutrana kommer någon ’panik’ krypande i laget och då utnyttjar Lerum detta till 2-2 som slutresultat. Det betyder då förlängning 1x3 minter med ynka fyra spelare plus målvakt. Valtorp får avsparken och Isac och Hjalle lägger avsparken som sedan väggas och dribblas fram med ett avslutat skott som snöpligt hamnar på mållinjen….. så nära, närmare kan man inte komma eller? Nu har Lerum bollen och går mot kontring, på vänsterkanten får Isac en armbåge och nockas ner, till och med spelaren i Lerum som utför handlingen stannar upp, men ingen domare blåser. Matchen spelas vidare och helt plötsligt står en Lerumspelare fri med Valtorps målvakt Markus, 2-3… Matchen är över – Golden goal….

Så här är fotbollen när den är som mest spännande och nagelbitande, tyvärr inte till Valtorps fördel IDAG, men vi tar med oss dessa matcher och blickar framåt mot – Kalles Kaviars Cup i Smögen om några veckor.

Stor eloge till alla spelare, mycket bra och tappert spel. Även nämnas bör Rasmus och Johanna som gör debut i P11, kanon jobb allihopa :-)

September 2023

Ti On To Fr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Senaste resultaten

Senaste nytt