Söndag 23 September    Välj lag:

Herr: Förstärkningar i ledarstaben.

Publicerad: 2018.02.05

Herrarnas säsong är igång och detta med ett par förstärkningar i våran ledarstab.

Huvudtränare: Tommy Andersson och Edvin Olsson
Assisterande tränare: Christian Kullman och Viktor Fränberg

Målvaktstränare: Johan Lindqvist
U-lagsledare: Jens Eklund
Matchcoach A-lag: Marcus Sundberg

Kommentarer: Övre raden har varit klar sedan i höstas, nu har vi även kunnat fylla på med ytterligare ett par poster. Johan Lindqvist som förra året ingick i staben kommer att jobba vidare med våra målvakter under säsongen. I detta kommer han ha föredetta Valtorpsmålvakten Herman Svensson till sin hjälp. Jens Eklund kommer att hjälpa till i vårat u-lag. Förhoppningen är att han skadefri även kommer kunna spela under säsongen. I U-laget är vi alltid minst två stycken från tränarstaben med.

Ny in är Marcus Sundberg, som därmed gör comeback i Valtorp. Marcus ansluter senast från rollen som assisterande tränare i IFK Falköping och kommer att fungera som matchcoach under säsongen. Han kliver in med rutin och erfarenhet från bland annat huvudtränaruppdrag i Skultorp och Götene.

Denna lösningen känns mycket bra och vi har nu fina förutsättningar såväl spelar som ledarmässigt att bedriva en fin säsong 2018.

Värsås - Valtorp
Söndag 30 September, 16.00