Måndag 25 Mars    Välj lag: 

Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

The Red Shadow: Derby mot Stenstorp

Publicerad: 2018.03.14

DM går in i den tredje och sista gruppspelsmatchen. Stenstorp står för motståndet klockan 16.00 på söndag, spelplats Odenvis konstgräs.

Stenstorps IF kliver in i denna säsong med nya tränare i form av Harald Svensson och David Uvesten som är väl bekanta bland Valtorpare. Under flera år har spelande tränaren Simon Wilson tillsammans med Daniel Söderqvist och Robert Larsson varit framträdande spelare och då samtliga nu slutat väntar nu ett naturligt generationsskifte då Stenstorp har lyft upp sitt P16-lag i seniortruppen. I truppen har man bland annat också duktiga Viktor Merigo som spenderade vårsäsongen hos oss i fjol och höll en ordinarie tröja. 
 
Under DM:s två inledande matcher har Stenstorp roterat sin trupp och förlorat båda. Mot FC Skövde blev det en 2-0 förlust och matchen mot Korsberga slutade 3-0. Vi räknar med att ett derbyladdat Stenstorp kommer med starkast möjliga lag och en rejäl inställning mot oss och vill avsluta DM-spelet med en seger.

Hej Viggo!
 
Högsta betyget (tre Slafsankörvar) i din första match och målskytt i din andra. Vad har du att säga om dina första månader i Valtorps IF?
 
-  Mina första månader i Valtorp har varit fantastiska. Känt mig varmt välkommen sedan första inomhusträningen, ett gäng som verkligen var lätt att komma in i och nu när matcherna dragit igång har det bara blivit bättre. Mina egna insatser har känts bra samtidigt som det finns saker att jobba på, men sånt brukar släppa efter några matcher. Det ser ljust ut inför kommande säsong ifall vi i laget fortsätter som vi börjat.
 
I första matchen öppnade Edvin Olsson målskyttet och senast mot Skövde var det Pontus Fahlgren som gjorde matchens första mål. Om vi tar ledningen även på söndag, vem gör målet och hur ser det? Beskriv så detaljerat du kan.
 
- Gabbe får en hård passning från Käll , han slår den i djupled till Boström som trycker bort sin back och borrar den långt ned i vänstra hörnet för Stenstorps målvakt.
 
Din bror har ju lyckats med bedriften att vinna dokusåpan ”Paradise Hotel”. Vilka tre i laget förutom du hade åkt dit och spelat spelet bäst? Motivera.
 
- Svår fråga men en av de måste ändå vara Martin Odh med sina gigantiska biceps som skulle göra succé i svensk TV. Han skulle kunna spela spelet perfekt lite i bakgrunden av nästa person som är Adam Käll. Käll hade tagit mest plats och skojat med alla, han skulle även flexat med sina kommandoarmhävningar som ingen kan göra. Sista personen skulle vara Anton Mann, han skulle sagt vad han tyckte va fel och börjat småreta de andra. Dessa tre tror jag skulle gjort succé i Paradise Hotel.


-  Derby mot grannen är alltid en höjdpunkt för oss och vi vet att matcherna mot Stenstorp alltid blir tuffa. Vi kommer ta med en väldigt stor matchtrupp och ge många speltid. Bilden börjar klarna lite om vilka spelare som passar var i laget och än så länge känns det väldigt bra.
 
Spelarna visade senast hur hungriga dom är på att få spela, ingen slog av på takten under hela matchen och det kommer krävas även här för att visa att man ska med i truppen framöver, säger Tommy Andersson.Valtorps IF rapporterar live på sociala medier om matchens händelser för supportrar som inte kan vara på plats. 

Mars 2019

Ti On To Fr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nästa match

Torpa FF - Valtorps IF
Lördag 30 Mars,
Jönköping

Senaste resultaten

Senaste nytt