Onsdag 17 Juli    Välj lag: 

Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Nedim Pezic förstärker Valtorp

Publicerad: 2018.12.04

Herrlaget spetsar till sin trupp med en fin anfallsförstärkning. Nedim Pezic har skrivit på och spelar i Valtorps IF kommande säsong.
Den 19-årige anfallsspelaren Nedim Pezic har skrivit på för Valtorp och blir en viktig pusselbit i lagbygget inför kommande säsong. Nedim kommer närmast från Floby IF dit han anslöt inför 2018 från IFK Falköping. Han besitter en stor potential och vi tror att vi kan hjälpa honom att få sitt stora genombrott i våran miljö. Nedim var nära oss redan inför förra säsongen men kände nu att Valtorp var rätt steg att ta.

- Efter ett år i Floby så var jag sugen på en ny utmaning och det var ett naturligt val att höra av sig till Valtorp. De visade stort intresse för mig för ett år sedan och har en tydlig idé över hur de vill använda mig på planen. Valtorps trupp inför 2019 ser väldigt lovande ut och jag vill vara med och göra Valtorp till ett topplag i division 5 igen, kommenterar Nedim klivet han nu väljer att ta från Ekvallen till Brovalla.

Att det är en rekrytering som tränarstaben är nöjda med är uppenbart.

- Riktigt kul att duktiga spelare söker sig till Valtorp och vill vara med på vårat nybygge inför nästa år. Nedim är en vass straffområdesspelare och en målskytt av rang. Han kommer kunna göra stor nytta för oss, säger Marcus Sundberg.

Tommy Andersson fortsätter:
- Denna förstärkningen kommer att tillföra spets till våran trupp. Vi får in en spelartyp som vi saknat. Nedim är duktig på att själv uppehålla ett helt försvar och han kan avgöra matcher med individuella prestationer.

- Nedim har varit en av de anfallarna vi mött under året som har varit jobbigast att möta. Han är fysiskt stark och ett ständigt orosmoment i djupled. Borta på Ekvallen i våras var han den stora skillnaden när han stod för två mål för Floby mot oss, avslutar Viktor Fränberg.

Alla klara övergångar in och ut under frimånaden finner du här.

 

Juli 2019

Ti On To Fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

Nästa match

Valtorps IF - IFK Mariestad
Lördag 10 Augusti, 14.00

Senaste resultaten

Senaste nytt