Onsdag 26 Juni    Välj lag: 

Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Föreningsnytt: Tre lag deltager i BIK-cupen

Publicerad: 2019.01.10

Under kommande helg spelar representerar tre olika lag Valtorps IF i BIK-cupen. Cupen spelas i GD-hallen, Stenstorp. P35 är först ut under fredagen, följt av herrarna på lördagen och damlaget som spelar på söndag. Trupper, kommentarer och spelschema finner du i nyheten.
P35

En av herrlagets tränare, Tommy Andersson, har tillsammans med några iniativtagare samlat ihop ett gäng föredetta valtorpare som på fredag kväll spelar BIK-cupen tillsammans. Tommy kommer själv vara med och spela och kommenterar fredagens cup nedan. 

- Det blir nostalgi på hög nivå när vi återförenas i BIK-cupen. Vi har inte bränt ut oss med för mycket träning utan de flesta har konserverat formen sedan de var aktiva. Det ska även bli kul att motståndet vi stöter på i denna turnering, då det känns som man är tillbaka till ett gammalt KM i glansdagarna. Jag hoppas detta kan bli en fin tradition i många år framöver. Det vore guld att se Red Army på plats under kvällen då vi verkligen kommer behöva det stödet som den sjätte spelaren kan ge på fredag, väl mött. 

Bildresultat för Herman Svensson
Herman Svensson vaktar målburen för P35 under fredagskvällen. 

Trupp: Herman Svensson, Tobbe Lindgren, Johan Olausson, Jesper Johansson, Anders Andersson, Tommy Andersson, Christian Gustavsson, Jonas Lindahl, Jörgen Bäck, Patrik Ågren. 
Samling: 17.30, GD-hallen. 

18.30 Grolanda IF - Valtorps IF 
19.45 Valtorps IF - Åsarp/Trädet FK
20.30 Götene IF - Valtorps IF 

Cupen har två stycken fyrlagsgrupper, skulle P35 bli bland de två bästa i sin grupp väntar sedan semifinal innan de förhoppningsvis spelar final 21.40. 

Herr

Herrarna är i vanlig ordning med i BIK-cupen vilket brukar vara en trevlig avslutning på futsalsäsongen där vi också de senaste åren har fina resultat. Sedan 2013 har laget bland annat två brons och en guldmedalj. Viktor Fränberg leder laget vid sidan tillsammans med Adam Käll under lördagen har gott hopp om en bra cup från de rödas sida. 

- Vi kommer till spel med ett starkt lag och är revanschsugna efter ett tungt KM där vi fick stöta på tre av fyra semifinal-lag redan i gruppen. I BIK brukar vi kunna gå långt och det har vi alla förutsättning att göra även denna gång. 

Trupp: Eric Niklasson, Isac Norlander, Loui Ålebring, Dennis Iwar, Gabriel Berger, Mattias Hedberg, Rasmus Odén, Robin Assarsson, Jonatan Almberg, Robin Andersson.
Samling: 12.20 GD-hallen.

13.30 Valtorps IF - FC Skövde 
14.15 Södra Härene - Valtorps IF 
15.30 Valtorps IF - Vårgårda IK 

Cupen spelas med fyra stycken fyrlagsgrupper där de två bästa lagen går till kvartsfinal. 

Dam

Damlaget spelar även de BIK-cupen, detta under söndagen. Damerna stod upp bra mot övermäktigt motstånd i KM. En tuff lottning med Falköpings FC och Falköpings KIK resultera i två förluster. Laget vill leverera fint på söndag och få ett fint avstamp inför 2019 års utomhussäsong. Lagets lagledare Daniel Lind kommenterar söndagens förväntningar.

- Denna cupen tar vi som ett bra tillfälle för nya tränaren Jens och spelarna att bekanta sig med varandra. Laget har några nyförvärv som gör debut samt några som gör comeback i Valtorpströjan. Det blir intressant och kul att se laget på söndag.

Trupp: Johanna Hellström, Hanna Andersson, Filicia Lind, Malin Ottosson, Alva Andersson, Karin Alsterlund, Rebecka Claesson, Johanna Henriksson, Felicia Lundberg. 

09.30 Hörnebo SK - Valtorps IF 
10.45 Korsberga/Fröjered - Valtorps IF 
11.45 Valtorps IF - Igelstorp 

Likt herrarnas upplägg så har även damerna fyra fyrlagsgrupper. Tar man sig vidare som etta eller tvåa från gruppen väntar kvartsfinal.

Juni 2019

Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Nästa match

Valtorps IF - Vinninga AIF
Lördag 29 Juni, 15.00

Senaste resultaten

Senaste nytt