Onsdag 17 Juli    Välj lag: 

Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Ramn och Nilsson klara för Valtorp

Publicerad: 2019.01.14

Förra säsongen representerade de seriekonkurrenten Väring. Under 2019 spelar målvakten Joakim Ramn och anfallaren Alexander Nilsson för Valtorps IF.
Joakim Ramn, 22 år,  och Alexander Nilsson, 25. Det är Valtorps två senaste nytillskott inför säsongen 2019. De båda ansluter från Värings GIF, som förra säsongen stod för en stark återkomst i division 5. Båda spelarna fanns på plats när herrlaget drog igång säsongen i Frejas friidrottshall under måndagskvällen. 

Målvakten Joakim Ramn kommer från en stark säsong som förstamålvakt i Väring. Han anslöt till föreningen under hösten 2017 från Kungshamns IF. Joakim gjorde två fina insatser mot oss under säsongen som var och har tränat med oss inomhus och då fortsatt visat prov på grymma reflexer. Han kommer nu att komplettera målvaktsduon som tidigare bestod av Isac Norlander och Eric Niklasson, detta blir en väldigt fin trio som kommer kunna sparra varandra till fortsatt utveckling under året. 

Även den målfarlige anfallaren Alexander Nilsson har alltså kritat på för Valtorp. Precis som Joakim har Alexander en stark säsong bakom sig med Väring där han blev lagets bästa målskytt med 11 gjorda mål, tre av dessa för övrigt i de två matcherna mot oss. Året dessförinnan sköt han upp Väring till division 5 med sina 20 fullträffar. Som 16-åring fick Alexander sitt genombrott i moderklubben Väring då han vann lagets interna skytteliga på 13 mål och var högt delaktig i att laget tog steget upp i division 4. Utöver spel i fyran med Väring har han också representerat Ulvåker i samma serie.

Laget började alltså träna under måndagskvällen och tränartrion har nu en fin och välkomponerad trupp till sitt förfogande.
- Joakim och Alexander är två riktigt fina karaktärer som kommer spetsa till konkurrensen på sina positioner. Det är två positioner som vi prioriterade högt när frimånaden började. På målvaktssidan fick vi behålla Isac Norlander och nu har vi plockat in Eric Niklasson och Joakim Ramn. Det känns väldigt tryggt med en så stark trea att förlita sig på längst bak. Alexander blir vår tredje anfallsvärvning efter Robin Andersson och Nedim Pezic . Tre superförvärv som kompletterar de offensiva pjäser vi redan hade. Truppen känns mycket laddad på att få starta igång 2019, konstaterar tränarna.

Alla övergångar in och ut finner du här.

Juli 2019

Ti On To Fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

Nästa match

Valtorps IF - IFK Mariestad
Lördag 10 Augusti, 14.00

Senaste resultaten

Senaste nytt