Herr: Tre återvändare till Valtorps IF

Publicerad: 2019.10.20

Harald Svensson återvänder till Valtorp efter några år som tränare i IFK Falköpings FF och Stenstorps IF. Från Stenstorps IF anländer också Martin Eliasson efter en säsong. Dessutom kan vi hälsa Herman Svensson tillbaka till moderklubben.
Martin Eliasson kom till Valtorp säsongen 2009 och sedan dess varit en mycket pålitlig målskytt för u-laget där han vunnit interna skytteligan fem gånger. Året i Stenstorps IF inleddes tyvärr skadefyllt, men under hösten kom han igång med kontinuerligt spel vilket även resulterade i totalt nio mål, sex av dessa i a-laget och tre i u-laget. 

- Martin är träningsvillig och en riktigt bra föreningsmänniska. Därför skar det i hjärtat för ett år sen när han valde att byta förening men samtidigt förstod vi hans val då han ville ha en nytändning i en ny miljö. Riktigt kul att han nu väljer att återvända till Valtorp. 

Harald Svensson är tillbaka i moderklubben Valtorps IF som spelare efter tränaruppdrag i IFK Falköping, och nu senast två säsonger som uppskattad huvudtränare i Stenstorps IF. Han har sedan tidigare erfarenhet även från tränarjobb i Vartofta SK och Kinnarp/Slutarp. Harald är en passionerad föreningsmänniska med ett stort Valtorpshjärta som vi ser fram emot att ha på Brovalla igen. 

- Harald är driven både på och utanför planen och otroligt uppskattad av truppen. Han kommer senast från en tränarsejour i Stenstorp och som det ser ut nu så tar han ett sabbatsår som tränare då han har nya saker på gång utanför fotbollen. Vi är glada att Harald under 2020 spelar fotboll i Valtorps IF igen. 

______________________________________________________________________________________


Även storebror Svensson är Valtorpare igen.


Herman Svensson, senast i IFK Falköping har skrivit över sig till Valtorp.

Vi kan dessutom berätta ytterligare en bonusnyhet. Haralds storebror Herman Svensson har också gjort en övergång till sin moderklubb Valtorp. Herman kommer senast från en roll som målvaktstränare i IFK Falköping och kommer främst agera backup om det skulle inträffa någon skada på målvaktsuppsättningen.
 
- Herman stod senast i vintras för vårat P35-lag i BIK-cupen och så sent som 2014 blev han inlånad till oss och gjorde ett par avgörande insatser när division 5-kontraktet säkrades den gången. Nu har han haft många års arbete i IFK Falköping valt att lägga ned där. Det är inte säkert att det blir någon fotboll alls för honom under 2020 men det är en riktigt fin backup och om han är sugen på fotboll så är det Brovalla som gäller.

Hela nuvarande truppen finner du här.

Augusti 2020

Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Nästa match

Tibro AIK U - Valtorps IF U
Onsdag 5 Augusti, 19:00
Sportparken

Senaste resultaten

Senaste nytt