Silly Season 2021: Viktor Viktorsson klar för Valtorps IF

Publicerad: 2020.11.03

22-åriga Viktor Viktorsson är Valtorps första nyförvärv inför säsongen 2021.
Viktor Viktorsson är klar för Valtorps IF. Viktor debuterade i division 3 IFK Falköping som sjuttonåring och tog sedan alltjämnt kliv mot att bli en startspelare i den blåvita tröjan. Viktor har öppet pratat om sin psykiska ohälsa som under 2020 hållit honom ifrån fotbollen, men känner sig nu redo att lira boll igen. Det känns väldigt fint att han väljer att göra det i Valtorps IF.

Från Falköpings Tidning:

Att det blev just Valtorps IF för Viktor Viktorsson är inte helt överraskande.
– Nej, jag har haft den klubben i åtanke ända sedan i våras. Valtorp hörde nämligen av sig till mig när jag hade slutat i IFK Falköping FF, men det var inte aktuellt med någon fotboll för mig då. Nu, när jag kände att jag var redo igen, så tog jag själv kontakt med klubben och på den vägen är det, säger han.

Han känner redan att han trivs i sin nya miljö.
– Som sagt, det är på en lagom nivå, och vidare är det ett härligt gäng att vara med i. Jag känner för övrigt flera killar sedan tidigare och det ger mig välbehövlig trygghet.

Valtorps IF är förstås tillfreds med att ha kunnat knyta Viktor Viktorsson till klubben.

– Det faktum att han själv sökte upp oss och ville känna på vår miljö är ett jättegott kvitto för Valtorps IF, det vill säga att en duktig fotbollsspelare som Viktor ser oss som en förening där han tror han kan hitta gnistan igen. Viktor är snabb och pådrivande med ett fint spelsinne. Han kommer stärka konkurrensen på flera positioner i en redan stark trupp, säger Viktor Fränberg i Valtorps IF:s tränarstab.

Valtorps IF - Ekedalens SK
Lördag 20 Februari, 12:00