Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Lucka 25: Viktor Fränberg

Publicerad: 2020.12.25

Oftast så slutar ju en julkalender med lucka 24 men att 2020 är inget vanligt år har vi ju märkt och så heller inte denna julkalender. Vi har valt att tillägna lucka 25 Viktor Fränberg för allt arbete och entusiasm som han lägger ner i Valtorps IF.

Vi delar här med oss av några kommentarer som folk sagt om honom så att ni andra som inte känner honom så väl ska få en liten klarare bild.


Tränarkollegorna Tommy och Mackan:

När man från insidan av en förening ser det jobbet som Viktor lägger ner för andra så förstår man verkligen vilken otrolig människa och kraft han är för oss alla i Valtorps IF.

Han är så fantastiskt nyttig för oss på så många sätt. Hans kreativa sida ligger till grund för så mycket och jobbet med våra sociala medier vet vi helt ärligt inte om någon kan toppa inom svensk fotboll. Där är Valtorp i allsvenskan och det är enbart Viktors förtjänst!

En idéspruta av rang och ser möjligheter i allt och sist men absolut inte minst är han en fantastisk kamrat. Han ser alltid till att andra har det bra först, så oerhört omtänksam. Det är svårt att inte trivas i hans sällskap och vi är väldigt glada att vi har Valtorps IF gemensamt med honom.

 

Vice ordförande Harald:

Instämmer helt med vad Tommy och Mackan sagt och vill poängtera den tid och energi Viktor lägger ner i Valtorps IF.

Det finns många idésprutor som har riktigt fina idéer som de tänker skulle vara kul att göra men det blir aldrig av för det krävs arbete för att verkställa det. Det är inte Viktors melodi om någon eller han själv har en idé som Viktor tycker låter intressant då är han den som står längst fram med spaden i högsta hugg för att det ska bli verklighet. Valtorps IF kan verkligen skatta sig lyckliga för att Viktor valde just Brovalla som sitt andra hem.


Med dessa fina kommentarer vill vi i Valtorps IF skicka en riktigt God jul och Gott nytt års hälsning samt ett stort TACK till Viktor!

Augusti 2022

Ti On To Fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

Senaste resultaten

Senaste nytt