Herr: Årets sista seriematch borta mot Säven/Hol

Publicerad: 2021.10.01

Division 5 Mellersta ska avslutas under lördagen. För Valtorps del kan det bli allt mellan första och fjärde plats i tabellen. Matchen spelas mot Säven/Hol klockan 12.00 på Björkvallens konstgräs i Vårgårda.

Division 5 Mellersta
Säven/Hol - Valtorps IF
Lördag 2/10, 12.00 Björkvallen, Vårgårda

- Precis som 2020 så väntar sista seriematchen borta mot Säven/Hol. Serien ska avslutas och kul att spela om topp-placeringar, även om vi såklart gärna helst hade varit i förarsätet inför sista omgången. Nu är läget som det är och vi ska göra allt vi kan för att påverka det vi kan påverka. Säven/Hol är en tuff motståndare som inte verkar ha haft något flyt under året. Trots en övertygande seger mot serieledarna Fristad så är de inför sista omgången redan klara för negativt kval. De vill högst troligt hålla uppe formen inför kommande kvalmånad och vi väntar oss ett starkt motstånd. För vår egen del gäller det att fortsätta på inslagen väg och försöka ta våran femte raka seger. Vi är nöjda med spelet vi visat upp de senaste kamperna och oavsett utgång i serien vill vi avsluta på topp med en grym insats, sen vad det räcker till får framtiden utvisa. En spännande match i matchen blir den mellan våran Robin Andersson och Säven/Hols Mattias Martinsson som är delad etta i skytteligatoppen med elva fullträffar vardera.

Valtorps IF rapporterar på sociala medier om matchens händelser.