Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Förening: Kommentarer från nya tränartrion

Publicerad: 2021.10.04

Viktor Fränberg, Daniel Larsson och Adam Käll är Valtorps nya tränartrio inför säsongen 2022.
Valtorps nya huvudtränare, Viktor Fränberg: 
- Till att börja med var det en stor, stor ära att få frågan att bli Valtorps IF:s nya huvudtränare inför 2022. Valtorps IF är en förening som har betytt otroligt mycket för mig sen den dagen jag satte min fot på Brovalla IP för tretton år sen. Signifikativt för klubben har för mig alltid varit gemenskap, engagemang och höga ambitioner. Det kommer vara mina ledord som Valtorps nya huvudtränare och genomsyra sättet vi jobbar vidare på.
 
Det blir mitt första uppdrag som huvudtränare, men som en del av tränarstaben sedan 2016 har jag tagit med mig mängder av erfarenheter från de olika stab-konstellationer jag varit med i. Att fylla de skor som föregående stab lämnar efter sig blir en utmaning - men de har alla varit fantastiska kollegor som jag vill rikta ett stort tack till var och en. Tack vare er har jag samlat på mig mycket kunskap som jag nu vill bygga vidare på tillsammans med min nya stab.
 
När fotbollssektionen frågade mig vilka jag ville skulle ingå i min stab tänkte jag på just de ledorden som Valtorps IF är för mig. Gemenskap, engagemang och höga ambitioner.
 
Daniel Larsson och Adam Käll var mina förstaval. Det är två killar som jag litar på i såväl medvind som motvind och ett gjutet val när jag fick chansen att forma min nya stab. De båda kommer att bidra med ett stort VIF-hjärta, ett starkt fotbollskunnande och väldigt fina ledaregenskaper. Jag ser mycket fram emot att få förtroendet att fortsätta förädla vårat fina VIF med Daniel och Adam.
 
Tillsammans med spelartruppen, styrelsen, fotbollssektionen, supportrar, medlemmar, alla Valtorpare ska vi fortsätta bygga Valtorps IF starka för framtiden.

Adam Käll och Daniel Larsson, nya assisterande tränare i Valtorps IF:
- Även för mig är det en stor ära att bli tillfrågad om att bli assisterande tränare i VIF och leda laget tillsammans med Viktor och Daniel. Efter att ha varit i klubben i många år och nu inte längre är med och spelar känns det som helt rätt beslut att ingå i tränarstaben. Jag längtar redan efter nästa säsongsstart, men först väntar lite välbehövlig vila för spelarna medan vi i trion planerar inför nästa säsong, säger Adam Käll. 

- Jag är stolt  att ges möjligheten att få komplettera Viktor och Adam i denna unga hungriga tränarstab med stort Valtorps-hjärta och fotbollskunnande. Hoppas kunna fortsätta bidra till laget och föreningen i en ny utökande roll och samtidigt ta nya lärdomar. Ser med spänning fram emot en ny ”riktig” fotbollssäsong 2022, avslutar Daniel Larsson.

Kommentarer från Marcus Sundberg som tackar för sig, samt från fotbollssektionens Harald Svensson går att läsa här.

Januari 2022

Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Nästa match

IFK Falköpings FF A - Valtorps IF A
Lördag 26 Februari, 12.00
Odenvi

Senaste resultaten

Senaste nytt