Sök på valtorpsif.se

Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Fotbollssektionen: Presentation av tränartrion 2022

Publicerad: 2021.10.05

Marcus Sundberg förkunnade tidigt i höstas att han inte tränar Valtorps IF säsongen 2022. Hans höst-sejour som huvudansvarig gav fem raka segrar och han kliver därmed av på topp. Valtorps IF tackar Marcus, men även Torbjörn Lindgren och Herman Svensson som kliver av sina uppdrag inför kommande säsong. Viktor Fränberg som tar över som huvudtränare bildar tillsammans med Adam Käll och Daniel Larsson som nya assisterande Valtorps nya tränartrio.
Marcus Sundberg:
- Allt har ett slut. Redan tidigt i höstas meddelande jag klubben att detta år blev mitt sista i klubben och när nu en ny ledarstab med stort Valtorpshjärta kommer att presenteras känner jag mig väldigt trygg i mitt beslut. Med en halvserie så blir det extra kamp om varje poäng och som vi har krigat. På de sista fem matcherna så har vi plockat 15 poäng, gjort 16 mål, bara släppt in 2 mål och hållit nollan i fyra av fem matcher. Det är verkligen en bra avslutning, som sånär räckte till att ta en kvalplats upp till division 4.  Båda u-lagen har också avslutat säsongen på ett strålande sätt och vi har verkligen spelat en kul och positiv fotboll.

Det finns så mycket som är bra i den här spelartruppen så jag saknar ord. Lägg där till Ledarstaben, en grymt bra ledarstab. Vi har verkligen roligt och jag är säker på att detta smittar av sig till spelartruppen. Vi tre som kliver av nu har alla ett stort Valtorpshjärta och kommer alltid följa Valtorp. Tack hela Valtorps IF och lycka till framöver
, säger Marcus Sundberg

Harald Svensson, fotbollssektionen:
- Ett nytt kapitel ska skapas för Valtorps IF nu när vi tar in en ny tränarstab inför 2022. De som ska leda vår herrseniortrupp 2022 är som ny huvudtränare Viktor Fränberg tillsammans med de två nya assisterande tränarna  Adam Käll och Daniel Larsson.

Detta är personer som varit med i många år och drivit Valtorps IF framåt, på och vid sidan av planen i styrelser och i ledarstab. Så att sätta samman dessa tre i en konstellation tillsammans för att driva vårt herrlag i seriespel under kommande år känns både tryggt och spännande.

Den nya tränarstaben tar över en trupp som under de senaste åren varit med i toppen av div 5 och det vill vi verkligen tacka samtliga i tidigare tränarstab för. Staben har varit omtyckta i hela föreningen och haft ett stort föreningsengagemang samt stor fotbollskunskap och väldigt mycket erfarenhet. Man lämnar nu över stafettpinnen till en ung hungrig tränartrio som besitter en mycket spännande potential och som nu ska navigera denna truppen framåt mot kommande prövningar.

Vi ser nu fram emot ett nytt fotbollsår med förhoppningar om fullserie och storpublik på vårt kära Brovalla. Tillsammans ser vi nu till att ta full fart framåt mot nya trepoängare.


Kommentarer från Valtorps nya tränartrio hittar du här.

Januari 2022

Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Nästa match

IFK Falköpings FF A - Valtorps IF A
Lördag 26 Februari, 12.00
Odenvi

Senaste resultaten

Senaste nytt