Herr: Duo återvänder från Kinnarp/Slutarp

Publicerad: 2021.12.01

Martin Eliasson och Eric Niklasson är båda åter i Valtorps IF efter ett år Kinnarp/Slutarp. Vi hälsar båda varmt välkomna åter.
- Att spelare själva söker sig tillbaka till oss är jätteroligt och ett gott betyg för vår verksamhet. Vi är alltid noggranna med att tacka av de spelare som lämnar och står med öppna famnar om de vill komma hem till Brovalla igen. Varje gång det händer att någon vill återvända får hela föreningen klappa sig själva på axeln.

Eric Niklasson blir därmed truppens fjärde målvakt, detta på två lag. Ett riktigt lyxproblem, men samtliga målvakter är med på noterna och kommer alla fyra att träna på fullt ut och utveckla varandra. 

Eric om att återvända till Valtorps IF: 
- Jag kände helt enkelt ett sug av att komma tillbaka efter ett år i Kinnarp/Slutarp. Lagandan i Valtorp är superb och känslan har växt under hösten att jag vill vara en del av den. Man trivs varje gång man kommer ned till träningar och matcher och det känns helt rätt att vara en del av VIF igen. 

Anfallaren Martin Eliasson kommer också han tillbaka efter ett år i Kinnarp/Slutarp där det blev tre mål i Division 6. Martin har under många år varit en pålitlig målskytt för u-laget, och har utöver sejouren i K/S också haft en säsong i Stenstorps IF, 2019. 

Martin om klivet tillbaka till Brovalla:
- Även jag har saknat Valtorp och gemenskapen på Brovalla. Jag trivs i Valtorp och det är en väldigt seriös och välkomnande förening. Många av spelarna har jag ju spelat med i många år som det ska bli kul att träffa och spela med igen. 

Utöver Eric och Martin så har dessutom Vedad Nikontovic återvänt efter ett år i IFK Falköping. Linus Gustavsson har kommit till klubben från Mellby IK. Mer om dessa finns att läsa om på Instagram och Facebook.
Händer något nytt redan i veckan? 


- Det gör det, vi kommer presentera en spelare imorgon som inte spelat i Valtorp förut och har erfarenhet från division 3 och 4-spel, säger Viktor Fränberg om Valtorps femte nyförvärv som presenteras på onsdag 09.00.

Maj 2022

Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031         

Nästa match

Valtorps IF - Folkabo IK
Fredag 3 Juni, 19:00
Brovalla

Senaste resultaten

Senaste nytt