Herr: Förstärkningar i ledarstaben

Publicerad: 2021.12.04

Valtorps IF utökar sin tränarstab inför säsongen 2022. Adam Halleröd och Adam Högman-Knezovic tar över u-laget, Anton Sjögren blir lagledare för A-laget och Simon Quick kommer att hjälpa till att drilla truppens målvakter på träning. Tilläggas ska att Mattias Almberg och Agne Sjögren fortsätter i sina lagledaroller för u-laget.
- Riktigt kul med nytt folk in i staben, vi har handplockat de resurser vi velat ha in och alla våra önskningar har gått i uppfyllelse. Det känns kanon att ha de här personerna runt sig och fint att många eldsjälar vill hjälpa till att fortsätta utveckla Valtorps IF. Vi kommer ha grymt roligt tillsammans som ledarstab under året 2022 och det kommer smitta av sig på spelartruppen.

Om nya ledarstaben för u-laget:
- Tittar man på u-lagsbiten så är Adam & Adam en riktigt spännande duo med stort hjärta, engagemang och kunnande. Precis de punkterna vi värdesätter högt i vårat ledarskap. Vi i tränartrion kommer vara med och ta ut u-lagstruppen och se på så gott som varje match men det känns tryggt att helt kunna släppa matchcoachandet till de och det ska bli spännande att följa u-lagets framfart under deras ledning kommande säsong. Dessutom kommer "Parto" och Agne fortsätta med sina lagledarroller i u-laget, så Adam och Adam får fin backning där. 

Om A-lagets nya lagledare, Anton Sjögren:
- Anton har varit med och hjälpt till runt om laget sen han fick lägga skorna på hyllan förra säsongen och har bidragit jättemycket, nu i en officiell roll kommer han ta ytterligare kliv med ett stort driv och sitt fina Valtorpshjärta och vara mycket involverad i det som sker runt tränartrion. Ett härligt tillskott som tillför med energi på träningar och matcher.

Om Simon Quicks målvakts-ledarroll:
- Ny in i staben är också Simon Quick som kommer att drilla våra målvakter på träning. Vi tror att det blir ett perfekt komplement till Daniel som kommer fortsätta spela men också hålla i en hel del målvaktsträning tillsammans med Simon. Simon a-lagsdebuterade som målvakt i Valtorp som 16-åring och har mycket grunder och kunnande inom målvaktsspelet. Dessutom han är en väldigt go gubbe som man vill ha nere på Brovalla så mycket som möjligt.


Hela nya tränarstaben samlas på Brovalla idag den fjärde december för ett första upptaktsmöte med förberedelser inför kommande säsong.

Den 29:e januari väntar upptaktsträff för stab och trupp på Bowlingsstället i Falköping. Hör av dig till Viktor på 072-533 16 45 om du som supporter/medlem är intresserad av att vara med!

Maj 2022

Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031         

Nästa match

Valtorps IF - Folkabo IK
Fredag 3 Juni, 19:00
Brovalla

Senaste resultaten

Senaste nytt