Herr: Oskar Odh återvänder till Valtorps IF

Publicerad: 2022.12.12

Oskar Odh valde inför säsongen 2022 att gå över till Tomtens IF för att få en nytändning inom fotbollen. Oskar var med på lagets försäsong och ett par omgångar in i serien innan jobbsituationen satte stopp för mer spel. Inför 2023 ser förutsättningarna bättre ut, då vill han återigen bli rödvit.
Oskar Odh, med moderklubb Valtorp, kom tillbaka till föreningen som 18-åring efter att ha spenderat juniortiden i IFK Falköpings FF. Under säsongen 2020 och 2021 som var halvsäsonger pågrund av pandemin så spelade Oskar totalt 20 tävlingsmatcher och hade under sina formstarka perioder ett stort förtroende i en ytterforwardsroll. Inför säsongen 2022 valde Oskar att gå till Tomtens IF i sexan för att hitta ny motivation med sin fotboll, det började bra men närvaron dalade en bit in på vårsäsongen då jobbsituationen satte stopp för fortsatt spel. Nu är Oskar tillbaka i rödvita tröjan och säger sig vara fullt redo att göra en helhjärtad satsning på fotbollen.

Oskar Odh om återkomsten till Valtorp:
-
Jag har inte fixat fotbollen som jag velat när jag jobbat tvåskift senaste två säsongerna. Nu pluggar jag istället och har både tid och motivation att ge det chansen fullt ut och det känns gött att göra det i Valtorp. Jag känner att tränarna tror på mig och jag vill visa att dom gör rätt i att göra det. Det är riktiga goa spelare i truppen så jag tror det kommer bli ett väldigt roligt 2023 på Brovalla. 

Viktor Fränberg om övergången:
- Jag har alltid varit en supporter av fotbollsspelaren Oskar Odh, han har mycket i sig som bara visat sig i perioder hittills. Den dagen han bestämmer sig för att ge sig själv chansen med kontinuitet i sitt tränande och spelande så kan det bli en riktig klass-spelare. Jag hade hoppats han skulle blomstra en säsong i Tomten och sen komma tillbaka hit. Nu är han tillbaka utan att ha slagit igenom fullt ut så det genombrottet hoppas och tror jag han kan få till i rödvitt istället, det är upp till både oss i staben och Oskar att göra nästa säsong riktigt fin för honom.

Oskar är som tidigare nämnt trygg i ytterforwardsrollen och kommer att kunna konkurrera där, men Viktor tillägger: 
- Oskar har ett väldigt fint driv med bollen och är duktig på att komma rättvänd. Jag ser mer spelfördelare än dribbler i honom och vi har pratat om att det hade varit intressant att se vad han kan få ut i en central mittfältsroll där han får utnyttja de egenskaperna oftare. 
 

Mars 2023

Ti On To Fr
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031   

Nästa match

Valtorps IF - Fröjereds IF
Lördag 25 Mars, 11.00

Senaste resultaten

Senaste nytt