Herr: Jula BK gästar på Brovalla

Publicerad: 2023.05.20

Under söndagen spelar Valtorp hemma mot Jula BK. Matchen startar 16.00.
Valtorps IF - Jula BK
Söndag 21/5, 16.00
Brovalla IP

Matchbollar skänks av: 
Gunnar Nilsson
Hudvårdskällar´n

Matchens lirarepris till båda lagen skänks av:
LP Bilar & Skoglunds Bilservice

Under söndagen gästar Jula BK, ett lag som samlat ihop åtta poäng hittills i serien, två färre än Valtorp. Laget kommer senast från en storseger med 9-0 mot jumbon Lundsbrunn. Dessförinnan föll man mot tillfälliga serieledaren Ekedalens SK med 4-1 och har i övrigt vunnen en match och kryssat två. 

Viktor Fränberg om motståndet:
- Jula har nog både ambitioner och potential att hamna högt upp i serien, jag har inte sett de på ett tag men är säker på att deras DNA sitter kvar. De har mixen i att vilja spela bollen längs marken men också duktiga i det längre spelet samt rejäla på fasta situationer. Det kommer bli en riktigt tuff kamp över nittio och tillägg skulle jag tro.

Om vinsttrenden på tre raka segrar:
- Det har ändå varit jämna matcher, på ett sätt som det ofta kommer se ut i denna serien. Det har varit starkt mentalt av oss att avgöra kamperna på det sättet vi har gjort även om jag tycker att vi är en bit ifrån toppform i både uppspelsfas och press-spel. Vi har mer att ge men det är bara slita stenhårt i båda riktningarna.

Om truppen:
- Vi har sett i samtliga tre segrar att det varit bredden på truppen som gör oss starka. Spelarna som inte startar har all rätt att vara besvikna men vi kommer alltid kräva att man pushar dom som spelar som ett lag och när man kommer in på planen ser man till att förstärka laget, det är då konkurrensen stärker oss och vår laganda. Just nu har vi i princip alla spelare i truppen tillgängliga och då vet vi att det dessutom är spelare utanför 18-mannatruppen som är besvikna över att inte sitta på bänken. Det är angenäma bekymmer för oss i tränarstaben, vi har det hellre såhär än att inte ha något att välja på. 


Körven:
Du swishar 50 kronor per Körv (lott) och är med i ett halvapotten-lotteri. Det går att swisha fram till och med slutsignal.
En ensam vinnare meddelas närmaste dagarna efter avslutad match och kommer att få halva-potten insatt på sitt konto därefter. 
Ju fler körvar i grytan, desto större chans att vinna!

Matchfakta

  • Valtorps IF - Jula BK 1-2 (0-0)
  • Resultat: 1-2 (0-0)
  • Datum: 2023-05-21
  • Tid: 16.00
  • Sammanhang: Div. 5 Östra
Joakim Ramn
Anton Eriksson Jonas Olsson Vedad Nikontovic Felix Fritzon
Robin Andersson Simon Odh   Elias Martinsson
Gabriel Berger Alexander Nilsson Jay Patel
Avbytare
Självmål Daniel Larsson Evraz Salih Leo Setterberg

September 2023

Ti On To Fr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Nästa match

Lundsbrunns IF - Valtorps IF
Söndag 1 Oktober, 16.00

Senaste resultaten

Senaste nytt