Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Rekordseger i Lundsbrunn?

Publicerad: 2023.10.01

6-0 ledning i paus och hela 18-0 när slutsignalen ljöd. Är detta största segern någonsin för Valtorps IF i seriesammanhang?
Ja ni läste rätt seger med 18-0 borta mot Lundsbrunn efter 6-0 i paus.
Kortfattat om matchen var att Lundsbrunn kontrade bra under perioder i första halvlek där vår målvakt Joakim R bla räddar friläge men att skärpan i hemmalaget inte fanns där riktigt när målchanserna dök upp. För Valtorps del så blev det istället mål när man kom till sina lägen och när sedan orken tröt för hemmalaget så rann det iväg ordentligt.

Vill verkligen ge en eloge till Lundsbrunn som haft det rejält tufft under hela året men fortsätter att komma till spel och håller inte på med massa efterslängar och skit grejer som en del lag gör när det rinner iväg målmässigt.

Målskyttar under matchen var: Robin A x7, Evraz S x5, Aras S x2, Leo S x1, Alexander N x1, Oliver B x1, Nedim P x1 .

Här näst väntar en spännande slutomgång där allt kan hända men vi har tyvärr det inte i egna händer.
Som bäst kan vi stå som seriesegrare när omgången är slut men då ska Korsberga förlora mot Lundsbrunn och Ekedalen ska tappa poäng mot Mariestad BK samtidigt som vi vinner vår match mot ett Kinne-Vedum som kämpar för överlevnad.