Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Förlust mot Herrljunga

Publicerad: 2024.02.26

Valtorp tog ledningen i den 30:e minuten genom Jonas Olsson. Därefter var det Herrljunga som stod för återstående fyra mål i en trots allt ganska jämn tillställning.
Första halvlek:
Under en jämn första halvlek tog Valtorp ledningen i den 30:e minuten när Jonas Olsson skarvade in en frispark från Felix Fritzon. Herrljunga kvitterade tio minuter senare efter att ha tagit till vara på en retur efter en kanonräddning av Isaac Djurberg. Tyvärr kontrade gästerna in 1-2 precis innan halvleksvisslan ljöd.

Andra halvlek:
I den andra halvleken skruvade Herrljunga in en hörna efter 55 minuter och gjorde efter dryga timmen även 1-4 på ett snabbt omställningsspel. Ett nykomponerat Valtorp gör mycket bra i spelet men släpper väl enkla mål och skapar lite för få kvalitativa chanser framåt.

Nya tag nästa helg då Valtorp inleder DM-spelet borta mot Skultorp, söndag 10.00 på Södermalms IP.