Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Delad pott på Mölltorps IP

Publicerad: 2024.04.29

Efter en intensiv jakt på att spräcka nollan med flera chanser att göra det borta på Mölltorps IP så tog Valtorp äntligen ledningen i den 78:e minuten genom Felix Fritzon. Tyvärr kom hemmalagets kvittering direkt på avspark och glädjen blev därav kortvarig för de rödvita.
Första halvlek:
Valtorp tog taktpinnen och var laget som skapade de allra flesta och bästa chanserna. En rensning från hemmalagets försvarare gjorde att det fortsatt var 0-0 i paus.

Andra halvlek:
En liknande halvlek som den första, där Valtorp fortsatt hade svårt att förvalta chanserna till mål. Först i den 78:e minuten kom det förlösande målet där Felix Fritzon löpte sig fri och lade in bollen. Kanske var det för exalterat bland de rödvita då det bara minuten senare stod 1-1 efter en snöplig situation.

Valtorp tryckte därefter på för ett segermål, men det ville sig inte utan matchen slutade 1-1.

Tränarkommentar:
- Det var en match där vi har största delen av bollinnehavet och skapar chanser, vi får in ett mål i andra halvlek och strax därefter släpper vi in ett oturligt mål.

Valtorp får nu ladda om inför onsdagens hemmapremiär där IF Tymer gästar. Laget har en stark start med två raka segrar bakom sig.