Stötta Valtorps IF

Samarbetspartners

Herr: Genomklappning i Mariestad

Publicerad: 2024.05.21

Valtorp inledde matchen fint och tog vackert ledningen genom Filip Gabrielsson. Därefter tilläts Mariestads BK att ta över tillställningen.

Blytung förlust för Valtorp borta mot Mariestads BK. Valtorp inledde matchen bäst och tog ledningen genom Filip Gabrielsson efter tjugo minuter. Efter att MBK kvitterat efter trettio minuter är det deras match helt och hållet och ett Valtorp som tappade sitt egna spel och Mariestad fick allt för enkelt göra både 2-1 och 3-1 på hörna innan paus. Robin Andersson gav Valtorp hoppet efter en reducering i den 48:e minuten men hemmalaget utökade ledningen strax därpå och utökade en stund senare. En avslagen kamp väntade i sluttampen, där Hugo Janssons reducering i 90:e kom försent för att ge en forcering. Nya tag nästa helg mot Skultorps IF.